Súlyos ralibalesetet szenvedett

Kubica 2013-ban a Ferrarival versenyezhet

Olasz lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Robert Kubica, aki februárban súlyos ralibalesetet szenvedett, 2013-ban a Forma-1-es Ferrari pilótája lesz.

2011.12.11 15:26MTI

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a lengyel versenyező - amennyiben ezt egészségi állapota megengedi - már jövőre különböző tesztsorozatokat végez majd az olasz istálló autóival, és amennyiben ez sikeres lesz, a rákövetkező évben hivatalosan is csatlakozik a csapathoz.

A lap szerint a Ferrari már korábban is érdeklődött Kubica iránt. A pilóta február 6-án, egy olaszországi raliviadalon szenvedett súlyos balesetet, a karját, a lábát és a kézfejét többször meg kellett operálni, 11 hétig kórházban volt.

Kubica helyét a Renault-nál a német Nick Heidfeld vette át az idén, akit a Belga Nagydíj óta a brazil Bruno Senna helyettesített.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.