A nyári randik előnyei és hátrányai

Izzadunk, mint a ló, de a láb jó, a kivillanó! - Nyári randik előnyei

Ha a forró nyárra gondolunk, a szerelem az elsők között jut eszünkbe - nyáron nyitottabbak, fesztelenebbek vagyunk, ezért talán könnyebb az ismerkedés is. Mik a nyári randik előnyei és hátrányai?

2011.06.16 14:56ma.hu

Amikor meglátunk egy vízpartot, egy kellemes kávézót, egy gyönyörű naplementét, kevesen vagyunk, akik nem nem egy romantikus találkozás jut az eszébe - a nyári randevúzások kétségtelen előnye, hogy az ember a meleg hónapokban rá van hangoldóva a szerelemre.

Igaz: ilyenkor boldogabbnak érezzük magunkat, és nyitottabbak vagyunk az ismerkedésre is. Lássuk tehát a nyári randik előnyeit:

1. Boldog nők

A kellemes időben valósággal kivirulnak a hölgyek is, a mosoly, a lazaság könnyebben jön, mint a zimankóban. Áprilistól kezdve kinyílnak, jobban érzik magukat, könnyedebbek. Ha pedig a nők boldogok, jobban vonzzák a pasikat, és könnyebben érkezik a várva-várt randevú is.

2. Fény, fény, fény

A nyári nap energiával tölti fel az embert. Motiválja arra is, hogy kezdeményezőbb legyen. Ráadásul könnyebb is ismerkedni, találkozni emberekkel, mert a többségük a szabadban tartózkodik, ha éppen nem a munkahelyén van. Későig üldögélhetünk kávézóban, vagy sétálhatunk egy kellemes vízparton, hiszen sokáig világos van.

3. Azok a lábak...

A hosszú, hideg tél után végre ismét előbukkannak a szép női lábak, kivillannak a szoknyák alól, a szexi rövidnadrágokból. Már a nyári időszak elején felvillanyozzák a pasikat...

4. Végre a szabadban

A téli bezártság után végre kiszabadulunk. Le lehet menni a strandra, piknikezni a szabadban, hosszú sétákat tenni. Akár biciklizni megyünk, akár megiszunk egy pohár bort egy kávézó teraszán, sokkal kreatívabb elfoglaltságokat találhatunk magunknak, és ötletesebb randikat is szervezhetünk.

...és ami ellene szól:

1. Izzadunk, mint a ló

Nos, nem a legelőnyösebb dolog egy randevún, ha állandóan azzal kell törődnünk, csepegnek-e rólunk az izzadtságcseppek, és mennyire. Óhatatlanul átizzadhat a ruhánk is, ami nem szép látvány, vonzónak pedig egyáltalán nem vonzó. De ilyenkor általában elkerülhetetlen.

2. A  "strand-test"

Hát igen. Sokan csak nyár elején kapnak észbe: évközben edzeni kellett volna, vagy legalább kicsit diétázni, mert bizony itt a fürdőruhaszezon. Nyáron kevesebb esélyünk van megúszni egy bulit, vízparti összejövetelt, találkát anélkül, hogy be kéne vetnünk a bikinis, fürdőgatyás megjelenést. Ez nem mindig esik jól...

3. Strandból is megárt a sok

A lányok hajlamosabbak több időt eltölteni a strandon, mert a napon lenni relaxáló, és még barnulni is lehet. A legtöbb férfinak azonban ebből kevés idő is elég, és nem fér a fejükbe, hogyan lehet aktív időtöltés nélkül a strandon tartózkodni....remek alap az első vitára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.