A harmadik próbánál a férfiaknál elszakad a cérna

A nők még szexet is ajánlanak, csak vásároljon a pasi

A férfiak 80 százaléka nem szeret vásárolni. A legtöbben a ruhapróba tortúrájától ódzkodnak. A nők pedig mindent bevetnek, hogy rávegyék a férfit a vásárlásra: dicsérettel, kritikával beszélik rá, de vannak, akik akár a szexre is képesek a siker érdekében.

2011.04.13 19:00ma.hu

Mindez egy online felmérésből derül ki. Közel kettőszáz vásárló megkérdezése alapján a férfiak 80 százaléka nem szeret vásárolni, a legtöbbjük, 22 százalékuk a próbálással járó tortúra miatt.

Nem szeretik a szűk, meleg, levegőtlen próbafülkét és a vetkőzéssel, öltözéssel járó macerát, hogy rájuk melegszik a kabát és, hogy több mindent meg kell próbálni.

Békés Zoltán, a MrSale.net tulajdonosa elmondta: tapasztalatai szerint a harmadik darab felpróbálásánál a férfiak legtöbbjénél elszakad a cérna. 23 százalék sajnálja a vásárlásra fordított időt, egyszerűen időpazarlásnak és unalmasnak tartja a vásárlást.

A válaszadók 8 százaléka szerint a vásárlás csak szükséges rossz. mert jó még a régi. Szerintük jó és elég a régi ruha is és amíg nincs újra szükség nem vásárolnak újat.

A megkérdezettek 16 százaléka azért nem szeret vásárolni, mert nem ért hozzá, nem tudja eldönteni, hogy mi mihez illik. Sokaknak elképzelése sincs arról, hogy mit szeretne, mi állna jó neki, és már az is probléma, hogy melyiket próbálja fel.

Hogyan győzi meg a nő a férfit a ruhavásárlásról?

A legtöbben a kritikát alkalmazzák, hogy rávegyék a férfit a vásárlásra. A férfiak 37 százalékát különféle kritikákkal, például azzal, hogy "ebben nem jelenhetsz meg normális helyen!", beszélik rá, hogy itt az ideje a ruhatár felfrissítésének.

A válaszadók férfiak 21 százalékát a férfihiúságra hatva, hízelgéssel és dicsérettel veszik rá a ruhavásárlásra. A férfiak kevesebb, mint 5 százalékát állítják kész tények elé és veszik meg helyette a ruhát, vagy választják ki és félretetetik a boltban, majd elveszik a férfit próbálni.

A megkérdezett férfiak 4 százaléka nyilatkozott úgy, hogy rendszerint szexszel igyekeznek rávenni a vásárlásra.

A férfi azt szereti, ha öltöztetik

Bár a férfiak többsége valóban nem szeret vásárolni, azonban a legtöbben szeretik, ha öltöztetik őket. Bevált módszer, ha a nő előre megveszi és hazaviszi a ruhát felpróbálni, majd ha nem jó vagy nem tetszik kicseréli. Egyre több boltban van lehetőség erre - tanácsolja Békés Zoltán.

Hozzáteszi: a kitartás sokat nyom a latban, nem szabad feladni és ha nagyon megdicsérjük a férfit, az sokat segít. Kis lépésekben kell kezdeni, amit még éppen elfogad.

Kezdjük kis apróságokkal, amiket szeret, például egy öv, nyakkendő, később egy ing. Így egészen nagy átalakulásokat is el lehet érni a férfiak öltözködésében.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.