A férfinak is fontos, milyen a hangulat

Nem hinnéd, mire gondol a pasi első szex alkalmával!

Hitted volna, hogy valójában fogalmad sincs, mi jár egy pasi fejében, amikor eljön az idő, hogy eltöltsétek együtt az első éjszakátokat?

2011.04.07 15:30ma.hu

Amikor egy ideje már randizol egy pasival, közeledik a nagy nap - az este, amikor végre egymáséi lesztek. Sok mindent eldönthet, hiszen az is kiderül, mennyire vagytok összeillők az ágyban.

Sok nő szeretné tudni, mit gondol szex előtt a férfi! Mire számít az első alkalommal, mi jár a fejében, amikor sokat sejtetően egymásra néznek a romantikus félhomályban.

Nos, valószínűleg azt hisszük, sejtjük, de kiderülhet: nehezen jönnénk rá a valódi gondolatokra. Míg egy nő többnyire azon agyal, jól néz-e ki, alaposan szőrtelenítette-e a lábát, a férfiak agyában egész más jár. Például az, megfelelően előkészítette-e a terepet.

Számos pasi fejében fordul meg, mit szól a hölgy, ha benéz a fürdőszobájába, ezért a nagy napon igyekszik korábban hazaérni a munkából, és egy kicsit kitakarítani, elkerülendő a kínos megjegyzéseket vagy következtetéseket - melyek különösen kellemetlenek lehetnek, ha hosszútávra tervez azzal a hölggyel.

Sokan a hálószobára helyezik a hangsúlyt, remélik, hogy elég tiszta és hangulatos, de azt sem szeretnék, hogy egy "szerelempalotába" sétáljon be a lány.

Viszont megfordul a fejükben, sikerült-e megteremteni a hangulatot, a hölgy nem azt várja-e, hogy mécsesek pislákoljanak és virágszirmok legyenek az ágyon?

A legkínosabb szituációnak azt tartják, ha az akció előtt nincs a kezük ügyében az óvszer, és elkezdenek utána kutatni. Ezért amikor nekikezdenek a dolognak, azon jár az agyuk, biztosan a megfelelő helyre tették-e, hogy könnyen utána nyúlhassanak.

Jó részük attól tart, hogy a szex során nem egyformán jönnek izgalomba, vagy pedig ő előbb elélvez.

Ami a testet illeti...


A pasik kevesebbet foglalkoznak a nők számára fontos dolgokkal. Aligha fordul meg a fejükben, miért nem tökéletes a lány csípőjének vonala és ehhez hasonlók.

Az már inkább zavarja őket, ha valaki trükközik, például jóval nagyobbnak mutatja a kebleit, mint amilyen valójában. Azt is elvárják, hogy ahogyan ők is ápolják magukat, a hölgy is legyen megfelelően ápolt. Manapság a szőrtelenítés elvárás, és bizony nagyon lelohaszthat egy pasit, ha egy nő testén burjánzik a szőr.

Hogy valakinek tetszik-e a tetoválás, a piercing a testen, az személyfüggő. Mindenesetre tény, hogy az első közös éjszaka sok mindenre rávilágíthat...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.