A válasz ennyi: szexet!

Új divat: Mit akarnak a srácok a negyvenes nőktől?

A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed. A srácok a harmincas- kora negyvenes nők kegyeit keresik, méghozzá titkos vágyaik kielégítésének reményében.

2010.12.17 15:00drinfo.hu

Titkos vágyak

Minden fiú életében először az anyjába szerelmes – ahogy a lányok először apjukba szeretnek bele. Minden fiús édesanya is beszámol arról, hogy saját gyermekük iránt egy különleges „szerelmet” éreznek.

Egészséges esetben ez az érzés szexualitástól mentes, de a valódi szerelemhez hasonlóan féltékenységre okot adó, egészen euforikus élmény is lehet. Az anyósok többek közt emiatt a rosszul megélt érzés miatt szokták szörnyűségesen utálni menyüket.

Azoknál a fiatal férfiaknál, akik az idősebb nők iránt éreznek erőteljes vonzódást, vagy kimaradt a gyerekkorukban az anyai szeretet megélésének élménye, vagy egy túl erős anya modell áll a háttérben.

Vonzó lehet egy érett nő...

A 23-29 közötti fiatal férfiak azokra a nőkre vadásznak, akik már szültek gyermeket, akiken látnak jegygyűrűt, és aki jól néz ki, ad magára, csinos, esetleg látványra jólszituáltnak látszik.

Tévedés volna azt hinni, hogy a nőkben „kitartójukat” keresnék, vagy pénzt, anyagi ellenszolgáltatást várnának.

Az okok jóval egyszerűbbek:

4 érv a negyven körüli nők mellett

Szexet akarnak a srácok!

 1. A huszonéves lányok szingli-pánikja elől kényelmes menekülési útvonal egy idősebb nő ölébe menekülni – ők ugyanis már nem akarnak erőszakosan férjet fogni.

2. A tini és ifjú, huszonéves lányok hisztisek, nehezen alkalmazkodnak, nagy elvárásaik vannak – a negyven körüli nők ellenben nem nyafognak, és nem támasztanak kemény elvárásokat.

3. A huszonéves lányok akár fondorlat árán is gyereket csináltathatnak maguknak, míg egy gyerekes nő számára ez már nem központi kérdés.

4. A huszonéves lányokat folyton el kell hurcolni mindenféle helyekre, míg a negyven körüli nők már kibulizták magukat, nem igénylik a társasági szórakozásokat, ellenben többségük főz és meleg étellel – és meleg egyebekkel is – várja szeretőjét.

Nem kitartott szeretők!

A negyven körüli nők többnyire elzárkóznak attól, hogy fiatal fiújukat anyagilag támogassák, vagy hogy fizessenek neki dolgokat – bár apróbb szerelmi zálogokat gyakran vásárolnak nekik a barátnőik.

Nagyon fontos azonban, hogy a társadalmilag nem elfogadott, „szégyenletes” korkülönbséggel bíró kapcsolat ne derüljön ki.

Így aztán elég nehéz lehet megtalálni azt a randi helyszínt, ami az együttlétek méltó és minőségi helye lehet.

Hiszen a nőnek fontos, hogy ne tipikus „egy éjszaka hotelbe”, vagy az út melletti rémes motelek egyikébe vigyék őt, mint egy prostituáltat.

A wellness jellegű hotelekben nagyon nagy a lebukás veszélye és bizony az intimitás is kívánnivalót hagy maga után egy vékony falú hotelszobában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.