Vallott a finn külügyminiszter

Pajzán sms-ek egy sztriptíztáncosnőnek

Ilkka Kanerva finn külügyminiszter hétfőn beismerte, hogy pajzán sms-ekkel ostromolt egy erotikus táncosnőt, bár először tagadta a táncosnő erre vonatkozó lapnyilatkozatait.

2008.03.11 06:38MTI

"Igen, igen" - vallotta be végül a konzervatív miniszter a finn sajtó nyomása alatt, amely Brüsszelben, egy külügyminiszteri tanácskozás szünetében faggatta őt erről. Az Egyesült Államokban élő Johanna Tukiainen azt állította, hogy a 60 éves Kanerva 150-200 sms-t küldött neki, amióta január végén Lappföldön találkoztak.

"Valósággal ostromolt az sms-ekkel" - mondta a 29 éves sztriptíztáncosnő az Iltalehti című napnak, hozzátéve, hogy állítására bizonyítékai vannak. A teltidomú szőke hölgy, akiről az újságok decens, nővérköpenybe öltözött fotókat közöltek, azt mondta, hogy imádójának üzenetei sokatmondóak voltak, és vacsorázni hívta őt.

A finn külügyi tárca vezetője, aki egyébként tisztes családapa, nem először téved ingoványos talajra. Három éve már sikerült felkeltenie a sajtó figyelmét fiatal topmodelleknek küldött üzeneteivel. Jyrki Katainen, a konzervatív Nemzeti Koalíciós Párt elnöke, miniszterelnök-helyettes megdöbbenését fejezte ki. Maga az érintett leszögezte: a választók a következő választásokon kifejezhetik véleményüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.