Figyeld a pasik mozdulatait!

Csak egy egyéjszakás kalandot akar? Tudd meg a testbeszédből!

A testbeszéd sok dologról árulkodik. Ha éles szemmel figyeled meg a pasikat, nemcsak azt derítheted ki könnyedén, hogy ki az, akinek felkeltetted az érdeklődését, de azt is megtippelheted, hogy milyen szándékkal közeledik feléd az illető.

2010.08.30 09:30ma.hu

Legelőször azt érdemes kiszúrnod, aki inkább csak ágyba akar vinni, és a legmeggyőzőbb kedvesség ellenére sem megbízható.

A nőcsábászok tipikus testhelyzete a cowboy-állás, ami nem véletlenül kapta a vadnyugat hőseiről a nevét, a filmekben ugyanis ők is gyakran hangsúlyozzák férfias erejüket ezzel a mozdulattal.

Ha azonban udvarlásról van szó, az első zsebek környékén csípőre tett kéz, melynek ujjai egyetlen pont felé mutatnak, vagyis a tulajdonos szerszáma felé, korántsem arról árulkodik, hogy az illető lesz a szíved hőse.

Sokkal inkább az a helyzet, hogy ő az, akiben nem érdemes megbíznod, nem véletlen ugyanis, hogy mielőtt még csak egyetlen csók is elcsattant volna közöttetek, ő már a nemi szervére próbálja terelni figyelmedet.

Kétségtelenül erős vonzalomról árulkodik ez a gesztus, ami azonban sokkal inkább szexuális jellegű, semmint romantikus - amennyiben tehát te többet keresel egy könnyű kalandnál, valószínűleg nem az lesz az embered, aki cowboy-állásba lendül előtted.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.