Szex-edzés röviden

Edzésben a jobb szexért

A bicepszen és a tricepszen kívül egyéb izmainknak is edzésre van szüksége. Szeretne jobb és sokoldalúbb élvezetet szex közben?

2010.08.10 09:13topshop

 Végezzen gyakorlatokat, melyek legalább annyira hasznosak a szexuális élet számára, mint a felülések a kockahas eléréséhez.

Szex-edzés nőknek: A nőknél a vagina és a medence izmainak erőssége is befolyásolja a szexuális élvezetet. Ezek az izmok az évek múlásával veszítenek feszességükből, melyhez a szülés hatása is hozzáadódik. Ezért szükséges, hogy ezeket az izmokat külön is erősítsük.

Szex-edzés férfiaknak: A férfiak számára az edzés keményebb erekciót és a magömlés feletti ellenőrzést tesz lehetővé.

A helyes „edzés”

- Próbája meg hirtelen összehúzni az izmait, mint amikor a vizeletét akarja visszatartani.
-  Az izmokat 8 másodpercig tartsa összehúzott állapotban, majd engedje ki.
-  Ezt a gyakorlatot párszor ismételje meg, hosszabb szünetet tartva az ismétlések között.
-  Majd ismételje újra, nagyon rövid szünetekkel. Az izmokat csak néhány másodpercig tartsa összehúzott állapotban, majd engedje ki.

Ülve, fekve, vagy állva – ahogy jólesik

A gyakorlatokat bármilyen helyzetben végezheti, ülve, fekve, vagy akár állva is. Ajánlott a gyakorlatokat felváltva minden pozícióban végezni, hogy az izmokat hozzászoktassuk. Mivel sem nagy mozgásteret, sem különösebb időt nem igényelnek, bárhol végezhetők. A medenceizmok erősítése egyébként azoknak is hasznos, akiknek vizelettartási problémáik vannak.

Az intim gyakorlatok javítják a szexuális "kondíciót", bárhol, bármikor elvégezhetők. Kezdje most!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.