Hatvannyolc szalonnacsík-kalóriájú tejkoktél

Kalóriadús italbombák

Hatvannyolc szalonnacsíkkal egyenértékű kalória lakozik a legegészségtelenebbnek kikiáltott italban, amely az Egyesült Államokban kapható.

2010.05.28 09:30MTI

Egy tejturmixról van szó, amelyben mogyoróvaj úszkál, csokifagyi és tej. 68 gramm telített zsírt és 153 gramm cukrot tartalmaz, 2010 kalóriával gazdagítja azt, ki magába hörpinti.

A húsz legrosszabb ital listájának második helyére egy hasonlóan édes-csokis-mogyoróvajas koktélszerűség került 1498 kalóriával. A harmadik helyezett 1160 kalóriás, ez a McDnald's cég Tripla csokishake-je.

Utóbbi annyira hizlal, mint a gyorséttermi lánc almás lepényéből 13 darab. Az itallistát a Men's Health című amerikai magazin állította össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.