Az ismerkedés és a flörtölés művészete

5 trükk a csábításhoz - nőknek

Sokan úgy gondolják, hogy flörtölni bárki tud. Ám azért érdemes figyelembe venni, hogy vannak nők, akiknek ez komoly problémát okoz.

2010.05.21 15:04

1. Mozduljon ki!

Amikor ruhát vesz, akkor is átgondolja, hogy mit vásároljon. A férfiak között is ugyanilyen gondossággal kell válogatnia. Persze amikor megismerkedik valakivel, eladó és vásárló is egyben. Ezért olyan fontos sok különböző embert megismernie, hogy még magabiztosabban választhasson.

Ha nincs kedve a bárokhoz, vagy a bulizáshoz, találjon ki magadnak valami mást. Járjon táncórákra, kirándulni, csatlakozzon valamelyik civil szervezethez, vagy nézzen körül, van-e a lakóhelye közelében valami csoportos szabadidő tevékenység. Ugorjon le néha a helyi kávézóba. Járjon fitneszterembe. Rengetegféleképpen és még több helyen lehet férfiakat megismerni.

2. Flörtöljön!

Minden ezzel kezdődik. Nem esik le a korona a fejéről, ha egy kicsit játékosabb. Ha ügyesen csinálja, nem fogja az úriember félreérteni. Inkább jobban meg szeretné majd ismerni, hogy kiüsse a nyeregből azt a másik helyes palit.

Azt a bizonyos határt úgyis megfogja érezni, hogy meddig jó elmenni, és azt is meg lehet tanulni, hogyan lehet elegánsan kiszállni a játékból. Gondolkozzon, hol lehet a legjobban flörtölni. Ha bárba mennek, üljön a bárpulthoz. Ha egész este a barátaival ül egy asztalnál, senkivel nem fog megismerkedni. Ha mégis az asztalt választja, olykor nézegessen körbe, hogy a tekintete találkozhasson a bámészkodókéval.

A flörtölés egyrészt a humorérzékről, másrészt az önbizalomról szól. Ne fonja kardba a kezét, ne piszkálja a körmét és ne rágózzon feltűnően. Különben azt a benyomást kelti, hogy egészen máshol szeretne lenni, mint ahol éppen van. Inkább mosolyogjon, és próbálja meg felvenni a szemkontaktust azzal, aki tetszik Önnek.

3. A csábításhoz öltözzön nőiesen!

Nem, nem, nem kell úgy kinéznie, mint a hírességeknek. Egyszerűen tegye magát vonzóvá a férfiak számára. Hordjon szoknyát, és ne szégyellje a domborulatait! Ha örökké nadrágba csomagolja magát, a kutya sem fogja észrevenni. Semmi különleges nincs a nőiesebb ruhákban, de tény, hogy a csábítás első lépése a csábító külső.

4. Érezze jól magát a férfiakkal!


A férfivadászat kellemes időtöltés, és meg is hozza a gyümölcsét. Ne érezze tehernek! A nőknek élvezniük kell a férfiak társaságát. Ha a sok csalódás miatt előítéletei vannak a férfiakkal kapcsolatban, de érzi, hogy szüksége van egy új kapcsolatra, tanulja meg újra jól érezni magát a társaságukban. Meglátja, hogy egyszerűbb lesz, mint gondolta volna!

5. Legyen tisztában az elvárásaival!

Ne engedjen az elvárásaiból! Ne ítélkezzen természetesen túl hamar, de legyen biztos magában! Tudja, hogy milyen blúzt akar. Tudja, milyen cipőt akar. Akkor tudja meg azt is, milyen férfit akar. Legyen realista, éppen úgy, mint a ruhaboltban, és tudni fogja, ki illik Önhöz a legjobban. És ha eldöntötte, ne adja alább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.