Szégyen, ha ezzel csak egy nő törődik?

Szőrtelenség, szedett szemöldök - Egyre több a metroszexuális

Ki mondta, hogy csak a nők tölthetnek órákat a fürdőszobában a készülődéssel? Egy új mozgalom most azt hirdeti, nem szégyen, ha ugyanezt egy pasi is megteszi, ha fürdőbe jár, szőrtelenít, vagy éppen szedeti a szemöldökét.

2009.12.28 09:50medipress.hu

A szakértők szerint egyre több férfi dönt ezek mellett a kezelések mellett, és nem csak higiéniai, hanem sokkal inkább szépészeti célból.

A Manhattanben, New Yorkban működő rendkívül elismert és jó nevű Townhouse Spa szépészeti központ tulajdonosa, Jamie Ahn szerint a férfi vendégeik száma megduplázódott az elmúlt év folyamán.

A legtöbb pasi a 30 és 50 év közötti korosztályból kerül ki.

"Természetesen eddig is számos meleg férfi vendégünk volt, de mostanában egyre több heteró tér be hozzánk egy kis kényeztetésért. Sok köztük a bankár, és a pénzügyi szektorban dolgozó, aki úgy gondolja, hogy például a szőrtelenítés elengedhetetlen a munkájához." - nyilatkozta Ahn az ABCnews.com hírportálnak, és a New York Daily Newsnak.

Mike Norton, a Gillette kommunikációs vezetője is hasonlóképpen nyilatkozott, ugyanis a cég felmérései szerint minden harmadik férfi borotválja a hátát, a karját, a mellkasát, sőt, sokan az ágyékukat is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.