Számtalan szexuális pózt részletez a barát!

Itt a vallásos Kámaszútra!

Ksawery Knotz egy lengyelországi monostorban él, könyvének megírására pedig elmondása szerint, az vezérelte, hogy rengeteg házaspár fordult meg nála szexuális problémáinak megvitatása érdekében.

2009.05.31 16:44rtlbulvar.hu

Egy időben internetes oldalt is vezetett, ahol szexuális tanácsadással foglalkozott, majd megérett benne a gondolat, egy könyv kiadására. Knotz atya szerint a szex a házaséletben fontos összetevő a vallásos párok számára is, a szeretet és az egység legintenzívebb megnyilvánulása. Könyvében a legrészletesebb grafikákig menően, számtalan szexuális pózt részletez, valamint megfogalmazza hitvallását, hogy a szexnek nem kell feltétlen unalmasnak lennie házasságban.

Noha eleinte kétkedve fogadták szerzeményét, mivel a Lengyel katolikus egyház támogatásáról biztosította az atyát, az egyik legnagyobb kiskereskedelmi lánc kezdte forgalmazni a könyvet. Mára ott tartanak, hogy lehetséges egy újabb kiadás utánnyomtatása.

Knotz atya a szexet egy futballmeccshez hasonlítja. „Ott is vannak bizonyos szabályok, melyeket nem szeghetünk meg, és tanulható technikák, amik azt a célt szolgálják, hogy egyre feljebb és feljebb kerüljünk a ligában” – mondja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.