Sport

Csaknem hatszázan futottak kutyájukkal az eplényi Hard Dog Race-en

Mintegy hatszáz futó teljesítette kutyájával az eplényi Hard Dog Race-viadalt.

2022.05.08 21:30MTI

A 2016 óta létező kutyás versenysorozat ezúttal szombaton egy 12 kilométeres Wild-futammal várta az érdeklődőket. A szervezők közlése szerint a résztvevőknek kétszer is fel kellett kapaszkodniuk négylábú társukkal, társaikkal együtt a Síaréna Vibe Park emelkedőjén, majd vissza kellett ereszkedniük és közben 22 akadály leküzdése várt rájuk.

A feladatot egyéni indulók (1 ember+1 kutya), párosok (2 ember+1 kutya) és csapatok (6 ember+minimum 4 kutya) is teljesíthették.

A férfiaknál Szűcs Géza (kutyája: Malőr), a nőknél Bor-Szeifert Adrienn (Marvel), párosban Szalai Milán és Cseh Mirella (Zénó), csapatban pedig - az első és az utolsó célba érő idejének összesítése alapján - az Ürömi Duhajdombi Állatotthon Versenycsapata győzött.

"Először rendeztünk itt versenyt, de azt gondolom, mindenkinek tetszett és jól érezte magát" - összegzett Púza András, a versenysorozat megálmodója, a szervezőcsapat vezetője.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.