Tomcat Alley: szerelmi nass!

Csokival csábít: vágyfokozó édesség Valentinra!

Egy szenvedélyes aucklandi csokoládékészítő egy olyan új termékkel állt elő Valentin-nap alkalmából, mely garantáltan felébreszti a férfiak szunnyadó férfiasságát. Tomcat Alley-val a szerelemért!

2009.02.03 18:35medipress.hu

Dr. Hanna Frederick megalkotta a Tomcat Alley-t, a csokoládékollekció úttörő tagját, mely valódi afrodiziákumként szolgál. Mielőtt a csokoládégyártás területén lehorgonyzott, élelmiszertudósként tevékenykedett. Legújabb terméke egy Tongkat Ali nevű gyógynövényt tartalmaz.

"A Tongkat Alit Dél-kelet Ázsiában már évszázadok óta használják a férfiak a nemi vágy és a szexuális teljesítmény fokozására.” A tudós szerint a gyógynövény három nap alatt éri el az optimális hatását, így aztán tökéletes megoldást nyújt egy hosszú hétvégére. Mindenhol kerestük a megfelelő gyógynövényt, a megfelelő receptet és ízt.

Nem tudunk róla, hogy bárki alkotott volna már hasonlót.” – mondta Frederick. Az „aktív” összetevőn kívül a termék csak tiszta, belga, mogyoró ízű gianduia csokoládét tartalmaz. „Ha épp azon gondolkodik, miként adja egy férfi tudtára, hogy vágyik rá, egyszerű dolga van. Mondja el ezzel a csokoládéval.

Dr Frederick figyelmeztet arra, hogy bár ettől az édességtől a férfiak új erőre kapnak, nem szabad azt az erekciós zavarokat kezelő gyógyszer, a Viagra helyettesítő termékeként felfogni.

Ez csak egy kis szenvedélyes móka, egy provokatív ajándék Valentin-napra.” – mondta. Nem ez volt az első alkalom, hogy Dr. Frederick innovatív ízzel kísérletezett. Tavaly a sörízű csokoládéval és a szarvasbőr csokoládéval került a gasztronómiai lapok címoldalára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.