Életmód

Schobert Norbert: nem a férfi kezdődik 100 kilónál, hanem a vágódisznó - videó

Ismét az ideális testről és súlyról beszélt a fitneszguru.

2021.04.13 09:53ma.hu

Mire vágynak a nők, ha férfitestről van szó? Schobert Norbi edzésre bíztat, míg mások büszkén vállalják a plusz kilókat.

Schobert Norbert ezúttal a Fókuszban beszélt az ideális testről és súlyról, ahol kiemelte, hogy a sokak által ismert mondás nagy hülyeség, csupán a férfiak nyugtatják ezzel magukat.

"Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez »a férfi 100 kilónál kezdődik« mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál."

"Egy bizonyos kor után, ha hízunk, akkor én úgy szoktam mindig hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. Nekem is volt egy jó kis csimpánzcsöcsöm. Amikor ültem, lógott a csöcsöm és a strandon már nem akartam leülni, mert milyen az, hogy Norbi leül a strandon egy koktélra lógó csöccsel. Ez undorító és bizony nagyon kemény munkát fektettem abba bele, hogy visszamenjek erre a 70 kilómra. Most roppant büszke vagyok - tette hozzá a fitneszguru.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.