Programajánló

Már három kategóriával jelentkezik a tavaszi Étterem Hét

Ezúttal már három kategóriában kínálnak kedvezményes áron háromfogásos menüsorokat az Országos Étterem Héten részt vevő éttermek.

2019.03.01 22:30ma.hu

Március 18. és 24. között az előzetesen asztalt foglalók az ország minőségi éttermeinek kínálatával ismerkedhetnek meg egységes árakon, a korábbi évekhez képest azonban már három kategóriában: a 3900 forintos top, a 4900 forintos prémium, vagy az 5900 forintos exkluzív kategóriában.

Az egyhetes programban résztvevő közép- és felsőkategóriás éttermekben olyan ismert nevek is főznek, mint Bicsár Attila, a Traktor Farmfood Restaurant séfje, Horváth Szilveszter, a győri La Maréda étterem, Takács Lajos, a Kobuta japán étterem, vagy Varga Roland, a Marriott Hotelben működő DNB Budapest séfje - közölték a szervezők.

A legkiválóbb alapanyagokból készített menüsorok változatos ízvilágot és stílust képviselnek a gasztronómiai palettán. A résztvevő több mint 130 étterem bemutatkozó ételsorai kiválóan reprezentálják nemcsak az adott hely konyhájának jellegzetességeit, de a népszerű gasztronómiai trendeket is.

A tavaszi Országos Étterem Hétre az éttermek kizárólag előzetes asztalfoglalás alapján fogadják a vendégeket, a helyek limitáltak. Időpontot és asztalt foglalni itt lehet.

Az egyhetes program szervezőinek célja, hogy felhívják a figyelmet a magyar konyha sokszínűségére, illetve hogy az egyedi áron kínált menükkel olyanokat is mozgósítsanak, akik csak ritkán vagy sosem járnak étterembe.

A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, és Belgium, Luxemburg, Ausztria, Olaszország, Kína és Szingapúr után 2011 óta Magyarországon is évente kétszer megszervezik.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.