Életmód

Kiskanállal habzsolja a spermát, hogy szép és üde legyen - videó

Sokan fintorognak a spermaevés hallatán, és még csak nem is sejtik, hogy egy teáskanálnyi is mennyi jósággal van tele...

2018.12.10 20:20ma.hu

Napjainkban egyre népszerűbb (és népszerűtlenebb) a vegán életmódra váltás, ami elvet minden olyan ételt, ami állati eredetű. A probléma sajnos ezzel az, hogy azok a fehérjék, zsírok, nyomelemek, amik egyedül a húsban, tejtermékekben találhatók és roppant hasznosak az egészségünk megőrzése szempontjából, kimaradnak a szervezetből. Egyesek ezt az akár halálos kimenetelű problémát felismerve drasztikus megoldáshoz nyúlnak. Ilyen például ez az ifjú hölgy is, aki spermát kanalaz, hogy megőrizze energikusságát - írta a Zoom.hu.

A 29 áves Tracy Kiss két gyermek egyedülálló édesanyja. Csinos, sportos és lenyeli – kvázi mindent megtestesít, amit egy felszínes férfi kívánhat, bár őszintén, lehet, hogy csalódnának. Tracy ugyanis nem várja a házában a kuncsaftokat egy kis üzemanyagért, nem feji meg őket. Heti háromszor szállítják a spermát barátai, amit egy fagylaltos kehelyből szépen kikanalaz, vagy éppen némi gyümölcs társaságában beturmixolja őket egy kis smoothie-ba, amit reggelente elfogyaszt.

Persze Tracy nem fogyaszt bármilyen spermát. Mivel a sperma íze függ attól, hogy a tulajdonos éppen mit evett, vagy ivott, Tracy hangsúlyosan kérte barátait, hogy abban az esetben, ha sok alkoholt ittak, vagy például spárgát ettek, jelezzék, mert akkor inkább lemond arról az anyagról.

A fiúk először gyanakodva álltak az édesanya kéréséhez, féltek, hogy esetleg megtermékenyítés céljából van szüksége a nőnek az “apatejre”, de aztán Tracy tisztázta, hogy ez az ő “szépség rezsimének” a része.

A kétgyermekes anyuka állítja, hogy a sperma gazdag azokban az elemekben, anyagokban, amire szüksége van, hogy fitten tartsa magát. A sperma számára az üzemanyag, ami ellátja őt energiával.

“Sokan fintorognak a spermaevés hallatán, és még csak nem is sejtik, hogy egy teáskanálnyi is mennyi jósággal van teli” -állítja Tracy, aki nem csak eszi, issza, hanem az arcára is keni az anyagot, hogy fiatalos, gyönyörű bőre legyen.

Tracy spermaevészetéről és annak jótékony hatásáról vlogolt is, íme a videó:

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.