Programajánló

Előadások, kóstolók a Vegetáriánus Fesztiválon

Táplálkozási szakemberek előadásain, vegetáriánus ételkóstolókon, valamint öko- és bio szemléletű termékbemutatókon is részt vehetnek az érdeklődők a 22. Vegetáriánus Fesztiválon, amelyet szeptember 8-án és 9-én tartanak a budapesti Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.

2018.08.27 05:30MTI

Előadások keretében sok más mellett szó lesz a vegán életformára való áttérésről, a magas vérnyomás legyőzéséről, a növényi étrend egészségre gyakorolt pozitív hatásairól - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

Az életmód- és táplálkozási tanácsadók áttekintik többek között az élelmiszertermelési, elkészítési és felhasználási módszereket, a fűszerek és gyógynövények gyógyászati előnyeit, illetve bemutatják a teljes embert figyelembe vevő Organikus Multisport módszert is.

A környezettudatos szemléletű családi rendezvényen szó lesz még a gyermekek egészséges táplálásáról, a gluténmentes étrendről, valamint a környezetvédelem és a vegetarianizmus összefüggéseiről is.

Emellett csoportos jógán, relaxációs foglalkozásokon, zenei és táncprogramokon vehetnek részt az érdeklődők, a gyerekeket pedig a játszószobába várják a szervezők.

A 22. Vegetáriánus Fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával. A rendezvényre a belépés ingyenes.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.