Betegség

Kulka János: Megoperáltak, kész, idegen vagyok - videó

A színész először adott televíziós interjút a sztrókja után, most látható és hallható először, hol tart felépülése.

2018.08.04 11:49ma.hu

A 2016 áprilisában bekövetkezett szrókja utáni első rádiós interjúja után először beszélt televízióban Kulka János. A színész a Fókuszban idézte fel a logopédusával a gyógyulása eddigi eredményeit. A műsorban bejátszották azt a pár képsort, amelyben szavazásra buzdított még márciusban. Ezt leszámítva Kulka János másfél évig kerülte a nyilvánosságot, a mostani adásból látható és hallható tehát először, hogy hol tart a felépülése.

Kulka terapeutája, Varga Sarolta klinikai logopédus az afáziáról – egy agyi sérülés következtében létrejövő beszédzavar – szólva elmondta: Kulkánál ez azzal jár, hogy a szavakat nem tudja előhívni – de a régi énekek bevillannak neki.

Arra a kérdésre viszont, hogy mikor lehet újra színpadon látni, Kulka azt mondta, hogy soha többé. A filmezéshez viszont van kedve. Meglátjuk – mondta.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.