Betegség

Meglepő változás a beteg Székhelyi József állapotában

Székhelyi József daganatos betegségét 2017 őszén diagnosztizálták, és a színész azóta rendületlenül küzd, miközben dolgozik. A napokban árulta el, hogy az egyik betegsége két éve még gyógyíthatatlan lett volna.

2018.05.11 13:17ma.hu

Tavaly diagnosztizáltak Székhelyi Józsefnél daganatos elváltozásokat, és azóta jár a kezelésekre. Töretlen hittel gondol a gyógyulásra, és ezeknek köszönhetően április közepén jött a hír, hogy noha még csak a tervezett kezelések felénél jár, a tüdejéből teljesen eltűnt a daganat - írta az Origo.

A tüdeje mellett máshol is találtak elváltozásokat, és a színész a vasárnap este adásba kerülő Esti Frizbi című tévéműsor felvételén árulta el, milyen betegsége van még. Azt mondta: „mirigyhámrákom van, ami két évvel ezelőtt még gyógyíthatatlan volt. Még nem volt rá kezelés, néhány hét alatt megfojtotta az embert. Ma már van rá egy célzott kemoterápia, amellyel gyógyíthatóvá vált a kór.

"Speciális az a platina alapú koktél, amely jó eredménnyel kezeli ezt a betegséget. Ez voltaképpen egy méreg, ami a ciánnál egy kicsivel erősebb, célzottan támadja az anyaráksejtet és az áttéteket is. Nálam sikeresnek tűnik a kezelés." Emellett – ahogy már korábban is többször – beszélt családja hihetetlen támogatásáról. Azt mondta, "elképesztő módon segítenek a gyerekeim és a fantasztikus feleségem. Az unokák ugrálnak a hasamon."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.