Életmód

Nézze meg, hogyan veszi az első lélegzetét az új tüdőt kapott lány - videó

Nekünk olyan természetes, pedig hálát kellene adnunk érte, hogy van.

2018.04.18 17:26ma.hu

Elvégezték az első magyarországi gyermek-tüdőtranszplantációt. A 13 éves Dorka cisztás fibrózisban szenvedett, igen leromlott egészségi állapotban került fel tavaly a transzplantációs listára. A Semmelweis Egyetem és az Országos Onkológiai Intézet együttműködésében elvégzett műtétet március végén végezték el, a gyerek jelenleg rehabilitációját tölti, már nincs steril körülmények között.Bár a videón nem Dorka, hanem Jennifer látható és ú is ugyanabban a betegségben szenved, de jól mutatja a felvétel, mennyit jelent "rendesen" levegőt venni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.