Járvány

Influenza miatt műtüdőre került egy beteg

A kórházi jelentőszolgálat adatai szerint csak a múlt héten 27-en kerültek intenzív osztályra az influenza szövődményei miatt.

2018.02.03 13:18ma.hu
hirdetés

Műtüdőre kellett kapcsolni egy fiatal beteget az influenza szövődménye miatt. A beteget a Városmajori Szív- és Érsebészeti Klinika intenzív osztályán ápolják. A kórházi jelentőszolgálat adatai szerint csak a múlt héten 27-en kerültek intenzív osztályra az influenza szövődményei miatt. Egyre többen jelentkeznek a háziorvosoknál is. A megkérdezett háziorvos azt tanácsolja, mindenki maradjon otthon, aki magas lázat és végtagfájdalmat tapasztal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.