Betegség

Titokzatos fájdalom gyötri Andor Évát

Hiába járt orvosokhoz, nem tudták megmondani, hogy mi baja van.

2018.01.20 18:58ma.hu

Andor Éva, a Tények műsorvezetője hosszú ideig állandó fájdalmat érzett a bal lábában, de hiába ment el több orvoshoz is, nem tudták neki megmondani, hogy mi lehet a baja. A műsorvezető életét azonban rendkívül megnehezítette a probléma, mivel elmondása szerint, pihenés és vezetés közben is erős fájdalmat érzett - írja a Ripost.

"Tavasszal éreztem először, hogy borzasztóan fáj a bal lábam, azt éreztem, hogy mindjárt leszakad. Ha vezettem, ha ültem, elképesztően rossz volt. Elmentem orvoshoz. Összevissza vizsgálgattak: voltam röntgenen, MRI-n, és ultrahangon is."

Az orvosok több mint egy év alatt sem tudták pontosan kideríteni, hogy mi lehet a baja, de gyanakodtak a porckorongsérvre is, ám végül ezt elvetették.

Végül azt tanácsoltak Andornak, hogy járjon gyógytornára, és erősítse meg a gerincközeli izmokat. A műsorvezető már jó néhány hónapja végzi a kemény gyakorlatokat, állapota folyamatosan javul, és reméli hamarosan teljesen rendbe fog jönni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.