Kórkép

Kés alá feküdt a nő, akinek több mint 6000 tumor borította a testét - videó

Nemcsak esztétikailag nyújtott rossz látványt betegsége, a csomók fájtak és viszkettek. A felépülése szenzációs!

2018.01.20 10:34ma.hu
hirdetés

Libby Huffer élete romokban hevert, miután 5 éves korában diagnosztizálták nála is nagymamája és anyukája betegségét, a rettenetes neurofibromatózist, ami tinédzser kora óta pokollá tette minden egyes napját, a testét fedő több ezer dudor mindenkit elűzött a közeléből!

Kamaszkorában kezdett a betegség rohamtempóban tüneteket produkálni, a bibircsókok száma pedig egyre csak nőtt, így a lányt több osztálytársa is kigúnyolta, csúfolta, bántotta különleges betegsége miatt. A tünetek akkor váltak a legsúlyosabbá, amikor várandós lett.

Azóta nevet is változtatott, Elizabethről lett Libby, hogy ne is emlékezzen arra a rettenetes időszakra. A dudorok annyira fájtak és viszkettek, hogy végül a nő kés alá feküdt, rengeteg műtéten van túl és soha nem volt ennyire boldog. Bár némelyik tumor visszanőtt, de a legtöbbje sikeresen eltűnt, az átváltozása csodálatos!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.