Tragédia

Fábián Juli pár hete még úgy hitte, legyőzi a rákot

Szombaton délután, hosszú, méltósággal és türelemmel viselt betegség után elhunyt Fábián Juli, a kivételes tehetséggel megáldott énekesnő. Pedig nagyon nem ez volt a terve...

2017.12.18 08:31ma.hu

Sokan rákos beteg van, akinek állapota azt követően kezd el végzetesen romlani, hogy megtudja: daganata van. Nem így volt ezzel az 1980-ban született Fábián Juli, aki zenei tanulmányait a Petőfi Sándor Általános iskolában kezdte, később az Etűd Zeneiskolában tanult, majd felvették a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszakára, ahol Berki Tamás tanítványa volt. A nyáron jelentette be, hogy visszavonul, mert újra küzdenie kell a betegséggel, amit egyszer, öt éve már legyőzött. Nem csoda, hogy pozitívan látta a jövőjét. Az énekesnő élni akart, és az utolsó pillanatig bízott a gyógyulásban.

Czutor Zoltán jó barátja és zenésztársa volt Julinak. Összeomlott, mikor közölték vele a rossz hírt. "Miskolcon voltam, euforikus állapotban jöttem le a színpadról, a feleségem üzenete várt, hogy Juli meghalt. A menny után átéltem a poklot. Legutóbb pont a feleségem találkozott vele egy-két hete a Pozsonyi úton, akkor azt mondta, hogy jól lesz, felépül. Az elejétől fogva tudtam, hogy baj van, de ő mégis úgy csinált, mintha ez csak egy átmeneti állapot lenne, biztos volt a gyógyulásában" - mondta a Blikknek.

Juli utoljára októberben adott hírt az állapotáról, akkor azt írta, hogy túlvan egy mélyponton, de felállt, és egyre jobban érzi magát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.