Gyász

Tragédia Hajdúszoboszlón: elhunyt a pénteken született hármasikrek édesanyja

A Tündérkör Alapítvány adott hírt a tragédiáról, és kezdeményezte a gyűjtést a babáknak és édesapjuknak, aki teljesen tanácstalan. Arra kértek mindenkit, hogy egy megosztással segítse az édesapát.

2017.12.16 21:33ma.hu

Pénteken egy anyuka 3 gyönyörű gyermeknek (Mira, Léna, Milán) adott életet, de végül tragikus körülmények között elhunyt. "Az apuka kamionosként dolgozik, teljesen tanácstalan, a helyzetük pedig az esemény miatt kilátástalan. Egyedül maradt újszülötteivel. Nem soroljuk fel, hogy mi mindenre lenne szükségük, de sok apróság is igen fontos lehet. Minden segítség számít! Kérünk benneteket, ha érdemileg nem is, de egy MEGOSZTÁSSAL kérünk benneteket, hogy segítsünk! Az apukát kereshetitek közvetlen itt a Facebookon, hogy miben szenvednek hiányt" - írták a segítségkérő posztban.

Debreceni Egyetem: ez okozta a hármas ikres édesanya halálát

Nyilatkozatot adott ki a kórház >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.