Programajánló

Beérkezett az első M2 Télapó Expressz a Vasúttörténeti Parkba

Az ünnepi díszbe öltöztetett szerelvénnyel szombaton és vasárnap is utazhatnak a gyerekek és családok.

2017.12.01 23:30MTI
MTI/Kovács Attila

Beérkezett az első M2 Télapó Expressz a Vasúttörténeti Parkba pénteken délelőtt. Az ünnepi díszbe öltöztetett szerelvénnyel szombaton és vasárnap is utazhatnak a gyerekek és családok - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki adásában.

MTI/Kovács Attila

A helyszíni tudósítás szerint a célállomáson gyermekprogramokkal és adventi meglepetésekkel várták az M2 Télapó Expressz több száz utasát, köztük beteg gyermekeket is, akik találkozhattak Süsü, a sárkánnyal, a Tévémacival, valamint kipróbálhatták magukat a gyerekhíradó műsorvezetőiként.

A 204-es gőzmozdony vontatta szerelvény három napig délelőtt és délután is kigördül a Nyugati pályaudvarról, utoljára december 3-án, vasárnap lehet rá felszállni. A Mikulás-ünnepséget követően a Vasúttörténeti Park bezár és majd csak március végén, április elején nyitja meg ismét a kapuit.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.