Jótékonyság

25 millió forint gyűlt össze a VII. Jótékonysági Maci Aukción

Huszonötmillió forintos rekordösszeg gyűlt össze a VII. Jótékonysági Maci Aukción, amelyen Jennifer Lawrence, Jamie Foxx és Ashton Kutcher amerikai színészek dedikált plüssmedvéi is új gazdára találtak.

2017.12.01 22:30MTI

A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány idei jótékonysági árverésének felajánlásai közül Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznő és Jamie Foxx amerikai színész dedikált plüssmackói 1-1 millió forintért, míg Ashton Kutcher medvéje 650 ezer forintért kelt el - közölte az alapítvány pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint az idei aukción a világsztárok felajánlásai ellenére a magyar hírességek személyes tárgyai sokkal népszerűbbek voltak.

A Dargay Attila özvegye által felajánlott tárgyak 3 millió forintért találtak új gazdára, de ugyanennyiért keltek el Lovasi András és Nyilasi Tibor medvéi és személyes tárgyai is. Emellett milliós nagyságrendben árverezték el a Péterfy Bori, Charlie, Deák Bill Gyula, Deák Kristóf és Mácsai Pál által felajánlott plüssmedvéket is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.