Szépségverseny

Ők hazánk legszebb gyerekei

Negyedik alkalommal rendezték meg a Magyarország Gyermek Szépe szépségversenyt. Íme a győztesek.

2017.11.15 12:46ma.hu

A szépségverseny királynője Gyuris Roxána, a király pedig Tóth Mihály lett. Országszerte tartottak előválogatókat, a döntőbe csupán 20 gyerek kerülhetett be a százból.

A szervező, Bartolovics Ildikó szerint nagyon erős volt a verseny. Roxána és Milán kimagasló pontszámokkal nyertek, világversenyeken fogják képviselni hazánkat.

További eredmények, kategóriák szerint: Soron Laura Baby királynő, Nagy Róbert Baby királyfi, Nagy Maya Mini királynő, Horváth Benett Mini királyfi. Tini győztesek: Sarkadi Melissza, Megyesi Attia; Little győztesek: Temesvári Gábor, Gyuris Roxana; Pre-teen kategória győztesek: Toth Milán, Kun Boglárka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.