Nem mindennapi válóok

El akar válni, mert a férje mindent megcsinál helyette

Válni akar egy egyiptomi nő, mert a férje minden házimunkát elvégez helyette.

2017.11.13 09:52ma.hu

Két hét után beadta a válókeresetet egy egyiptomi nő, mert nem bírta elviselni, hogy férje mindent megcsinál helyette.

"A férjem egy háziasszony. Két éve ismerem és szeretem őt, de utálok vele élni" - nyilatkozta a helyi sajtónak a 28 éves Samar M.

Elpanaszolta továbbá, hogy férje, a 31 éves Mohammad S. minden idejét otthon tölti. Ezt azért teheti meg, mert ruhaüzleteiben a beosztottak minden munkát elvégeznek. A férfi mos, főz, takarít, feleségének semmi dolga nem marad.

Amikor a nő ezt elpanaszolta neki, férje csak annyit válaszolt, hogy ha az ő házában akar élni, követnie kell a szabályokat.

A nő végül benyújtotta a válókeresetet egy kairói bíróságon, még azt is vállalta, hogy visszaadja a házasságkötéskor nekiadott hozományt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.