Döbbenetes hasónlóság

Ken babává akar változni a magyar fiú

A plasztikai műtétek hada sem tántorítja el.

2017.11.07 13:57ma.hu
hirdetés

Einwiller Gregor szeretne Magyarország első élő Ken babája lenni. A fiatalember az Anikó Showban tűnt fel először.

Gyerekkora óta gyűjti a Ken babákat. "Mindig azt mondogattam a szüleimnek, hogy ő a példaképem, ő akarok lenni. Ez huszonéves koromra sem változott meg, sőt a szenvedélyem még jobban elmélyült" - mesélte a fiú a Borsnak. Azt is elárulta, egyelőre nincs rajta semmi plasztikázva, erős sminkkel próbálja megoldani a hasonlóságot.

Már tervezi a műtéteket, valószínüleg a botox és a szem alatti lézeres beavatkozás lesznek az elsők, majd az orrplasztika. A későbbiekben izomimplantátumokat is szeretne behelyeztetni - mesélte Gregor, aki egyébként az egészségügyben dolgozik.

"Tudom, hogy fő a természetesség, de nem nekem!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.