Átültetés

7 éve él új szívével a kisfiú - videó

Közösségbe jár, sportol az a szegedi kisfiú, akinek hét éve az egész ország drukkolt, hogy találjanak neki donort és szívátültetéssel megmentsék az életét.

2017.10.19 08:30ma.hu

Közösségbe jár, sportol az a szegedi kisfiú, akinek hét éve az egész ország drukkolt, hogy találjanak neki donort és szívátültetéssel megmentsék az életét. Mátéval együtt az elmúlt tíz évben majd 30 gyerek életét mentették meg így Magyarországon az Országos Kardiológiai Intézetben. Ma már a legbonyolultabb eseteket is meg tudják operálni. Legutóbb néhány napja kapott egy gyermek új szívet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.