Programajánló

Önismereti fesztivált tartanak Alsóörsön

A nyári mozgalmas programok után az ősz inkább a lecsendesedés időszaka, ezért a fesztivál rendezvényei is az elmélyülést szolgálják.

2017.09.11 02:30MTI

Önismereti fesztivált rendeznek csütörtöktől Alsóörsön, a nyári Everness Fesztiválhoz hasonló négy napos rendezvény koncertekkel, előadásokkal, különböző tánc- és mozgásprogramokkal várja az érdeklődőket - tájékoztatta az MTI-t a fesztiváligazgató.

Klein Csaba elmondta, hogy az Everness Indián Nyár elnevezésű rendezvényt harmadik alkalommal szervezik meg a nyári Everness fesztivál mintájára a Pelso Kempingben.

Hozzátette: a nyári mozgalmas programok után az ősz inkább a lecsendesedés időszaka, ezért a fesztivál rendezvényei is az elmélyülést szolgálják.

A zenei színpadokon mások mellett fellép az indiai Tapi Project, az egzotikus hangszereken játszó Meybahar, a Samsara Boulevard, Gozlán Fatima, az orosz származású Stepan Christanov és hallható lesz Bársony Bálint Hangutazók című produkciója.

A mozgásprogramokon ki lehet majd próbálni a niát és a csikungot, jógaórát ad Dada Ravi maori szerzetes és több hazai jógaoktató is.

Az Everness Indián Nyár gyermek- és kutyabarát fesztivál, 14 éves korig a belépés ingyenes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.