Ellátsi zavar

Egyre többen mennek magánkórházba és magánrendelőbe

Már nem csak jómódú betegekről van szó, sok páciens a családtagoktól szedi össze a kezelés árát, hogy ne kelljen az állami intézménybe mennie.

2017.09.07 04:31ma.hu
hirdetés

Egyre többen mennek magánkórházba és magánrendelőbe az állami helyett. Van ahol egy-két év alatt annyi lett a beteg, hogy a műtéteknél kisebb várólista alakult ki. Az egyik budapesti magánkórház vezetője szerint már nem csak jómódú betegeik vannak, sok páciensüknek a család több helyről szedi össze a kezelés árát, hogy ne kelljen az állami intézménybe menniük. Az Emberi Erőforrások Minisztériumánál azt írták az RTL Híradónak, hogy a polgári kormány célja az állami egészségügy fejlesztése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.