Celebhírek

Hujber: Nem fizetek, azért, mert füveztem

A színész ellen augusztusban emeltek vádat marihuána birtoklása miatt.

2017.08.23 12:25ma.hu
Fotó: MTI

Hujber Ferenc a Facebook-oldalán borult ki, azért, mert 322 000 forint büntetést kellene fizetnie amiért otthon elszívott egy füves cigit.

Mint írja, nem fogja befizetni a büntetést, mivel szerinte a fű negyedannyira sem káros mint a legálisan fogyasztható alkohol vagy a receptre kapható nyugtatók.

"150 000 Ft!(pénzbüntetés )+172 000Ft!(bűnügyi költség)= 322 000Ft! Ennyit kéne megfizetnem fél gramm fű otthontartásáért és elszívásáért.. Nem fizetem ki! Nem megyek bele a 800 000 alkoholista és 200 000 gyógyszerfüggő otthoni LEGÁLIS gyereknevelési szokásaiba...de két év minden napi esti fűhasználata után büntetőjogi felelősségem tudatában kijelenthetem hogy a fű negyedannyira sem káros mint a legálisan fogyasztható alkohol vagy a receptre KÖNNYEDÉN kapható szintén legális nyugtató-altatók-anti depresszánsok (Xanax és társai).... Tehát én aki 2 kiskorú gyemekért tartozom felelősséggel kijelentem hogy minden nap szívok és fogok szívni a lefekvéshez marihuánás cigit mert nekem az vált be....! Tökéletesen el tudom látni a feladataimat és képes vagyok egészséges környezetben nevelni a gyerekeimet! A fű nem károsabb mint a nikotin! Harcra fel jelentsen fel aki mer!!!" - írta Hujber, aki ellen augusztusban emeltek vádat a nála talált drog miatt.



Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.