Sztárhírek

Sebestyén Balázs spirituális utazásra indult

A népszerű műsorvezető buddhista beavatáson vett részt a zalaszántói sztúpában.

2017.07.19 08:15ma.hu
hirdetés

Sebestyén Balázs nemrég spirituális utazásra indult, a 40. születésnapján buddhista beavatáson vett részt a zalaszántói buddhista sztúpában.

"A buddhistáknál van egy olyan beavatás, áldás, amit az ember akkor kaphat meg, amikor a születésnapja van, illetve ilyenkor a legjobb, leghatásosabb! Zalaszántón voltam ma, Európa egyik legnagyobb Sztúpájánál, beszélgetni, gondolkodni, elmélkedni arról, hogyan tovább! Érdekes dolgokról beszélgettem az ott élő szerzetessel" - írja Facebook-oldalán Balázs, aki azt is megosztotta követőivel, hogy szerinte miért jöttünk világra.

"És hogy mi a feladat, amiért jöttünk? Talán mindenki ezt szeretné tudni leginkább... Szerintem dolgozni az együttérzésen, tenni mások boldogságáért és minél inkább elengedni azon vágyunkat, hogy önmagunkat akarjuk boldognak látni" - tette hozzá a műsorvezető, aki több fotót is posztolt a sztúpáról.Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.