Sztárhírek

Daniel Radcliffe egy kirabolt férfi segítségére sietett Londonban

A turistát robogós rablók támadták meg, kisebb sérüléseket is szenvedett.

2017.07.17 23:30ma.hu
Fotó: AFP

Daniel Radcliffe a múlt héten szemtanúja volt, ahogy egy férfit kirabol egy robogós banda Londonban - írja a Page Six.

A turista kezéből kitépték a táskáját, és elmenekültek a zsákmánnyal. A színész rögtön odafutott az ötven év körüli férfihoz, hogy segítséget nyújtson neki. A helyi rendőrség szerint az áldozat kisebb sérüléseket szenvedett.

Radcliffe menedzsmentje megerősítette, hogy a színész péntek este a helyszínen járt, de a folyamatban lévő nyomozás miatt nem kommentálták a hírt.

Az áldozat szerint nagyon szürreális élmény volt, hogy amikor ránézett a segítőjére, rögtön felismerte a Potter-filmek sztárját. "Te vagy Daniel Radcliffe?" - kérdezte állítólag a férfi, mire a színész csak annyit válaszolt: "Igen, én vagyok".

Az elkövetőket egyelőre nem fogták el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.