Sztárhírek

Erdei Zsolték végre hazavihették a kisfiukat a kórházból

A kis Vilikét születése után majdnem két hónapig tartották bent a kórházban.

2017.07.14 11:44ma.hu
Fotó: MTI

Erdei Zsolt és párja végre fellélegezhetnek és elkezdhetik élni a normális életüket a kisfiúkkal

A kis Vili május 18-án, a vártnál két hónappal korábban érkezett - akárcsak nővére, aki szintén koraszülöttként jött a világra - , a súlya pedig mindössze 1480 gramm volt, így sokáig az intenzív osztályon tartották.

Az elmúlt hónapokban sokat felszedett és állapota is javult, ám nemrég még arról szóltak a hírek, hogy valami baj van a kicsi emésztésével, ami miatt még az orvosok is bizonytalanok. Mostanra azonban kiderült, hogy Erdei Zsolték a hét elején hazavitték gyermeküket, igaz az orvosok szerették volna, ha megfigyelés alatt marad még néhány napot a kórházban.

"Nehéz időszakon vagyunk túl, de végre fellélegezhetünk. Réka mindvégig a kórházban volt Vilmoskával, nagyon aggódott érte. Néha már a tekintetemmel kértem elnézést az orvosoktól, amiért a párom állandóan kérdésekkel bombázta őket. Persze én is nagyon aggódtam a fiamért, de bevallom, ösztönösen érzetem, hogy nem lehet vele nagy baj" - mondta a Ripostnak Madár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.