Sztárhírek

Az orvosok sem tudják, mi lehet a baja Erdei Zsolt kisfiának

Vilike május 18-án született, de még mindig nem engedték haza a kórházból. Sokáig inkubátorban feküdt.

2017.07.12 08:26ma.hu
hirdetés
Fotó: MTI

Május 18-án született meg Erdei Zsolt harmadik gyermeke, Vilmos. A baba koraszülöttként, a hetedik hónapban jött világra 1480 grammal. Ugyan szépen erősödik, de még mindig nem engedték haza a kórházból. Az orvosok sokáig még azt sem engedélyezték, hogy megismerkedhessen a testvéreivel.

A kicsi sokáig inkubátorban feküdt, volt lélegeztetőgépen, majd táplálni kellett, ám az orvosok állítólag még mindig nem tudják, hogy pontosan milyen rejtélyes betegséggel van dolguk.

"Kicsit bonyolult a helyzet, mert az orvosok is csak tapogatóznak, hogy mi lehet pontosan a baj. Nagyon nem is szeretnék foglalkozni a doktorok dolgával, Vilike emésztésével van gond. Folyamatos megfigyelés alatt áll, nézik, mire hogyan reagál" - mondta a Blikknek Erdei, aki jó hírt is közölt: várhatóan néhány napon belül hazavihetik a kicsit.

"Hamarosan otthon leszünk mindannyian! A napokban jöhet haza a kis­fiam, már számolom vissza az órákat. Réka kilencedik napja van bent a kicsivel, egy kis szobában kuporognak. Nagyon várjuk már, hogy mindannyian otthon legyünk vele, és lezárjuk ezt a nehéz időszakot. Vilike érkezésére minden készen áll!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.