Játék

Milliókért árulják a világ legdrágább fidget spinnerét

A Caviar nevű cég játéka több mint 4,5 millió forintba kerül.

2017.07.06 12:50ma.hu
Fotó: Caviar

Az a gyerek aki az őrület ellenére kivárt, mert egy igazán különleges fidget spinner tulajdonosa akart lenni, annak most ideje feltörni a malacperselyt, ennél exkluzívabb példányokat biztos nem talál.

Egy orosz ékszergyártó cég ugyanis elkészítette az eddigi legdrágább változatot: egy 100 gramm arannyal bevont pörgettyűt. Az előrendelés megindult a limitált példányszámú - összesen négy darabot gyártottak belőle - fidget spinnerre, 13 ezer fontért, azaz 4 561 700 forintért már a miénk lehet.

A Caviar kiadott egy jóval olcsóbb változatot is 190 fontért, azaz 66 ezer forintért - ezt az orosz lobogó színeivel díszítették

Ahogy meg lehet venni ugyanennyiért egy fekete koponyás, karbonszálas változatot, illetve egy Swarowski-szerű gyémántokkal kirakott csodát is.

A cég nem először lovagol meg egy trendhullámot. Amikor a HMD Global február végén lerántotta a leplet az ikonikus telefon, a Nokia 3310 új változatáról, a cég bejelentette: egy saját tervezésű darabot is piacra dobnak belőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.