Celebhírek

Berki nem ment el a saját esküvőjére

Sajtóhírek szerint Hódi Pamela hiába várta a focistából lett celebet.

2017.07.01 13:24ma.hu

Berki Krisztián és Hódi Pamela mára hirdette meg az esküvőjét egy vidéki kúriába - de aztán minden különösebb előzmény után lefújták a lagzit.

A pár akkor azt mondta, közösen döntöttek az esküvő elhalasztása mellett, de ettől függetlenül továbbra is együtt élnek, és közösen nevelik kislányukat, Natit.

A Blikk ehhez képest úgy tudja, hogy Hódi az előre megbeszélt helyen várta a vőlegényét - de hiába: Berki nem jelent meg.

Persze, az is lehet, hogy csak ködösítés az egész, és a pár ma mégis egybekel, csak máshol és más körülmények között. Ahogy az is, hogy már rég túl vannak az esküvőn.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.