Sztárhírek

Ma ötvenéves Pamela Anderson - de még mindig nagyon dögös

Az örök Baywatch-lány alakját sok fiatal pályatársa megirigyelhetné.

2017.07.01 10:58ma.hu
Fotó: AFP

Ma ötvenéves a kilencvenes évek egyik legnagyobb szexszimbóluma, a platinaszőke Pamela Anderson.

A Kanadában született modell-színésznő olyan sorozatokban szerepelt, mint a Házi barkács, a Baywatch és a V.I.P. 1990-ben őt választották a Playboy magazin szerkesztői a februári hónap Playmate-jének.

Anderson 2014-ban vallotta be: kiskorában molesztálták, ami maradandó traumát okozott a számára. Talán volt ez az oka annak is, hogy kivételes adottságai ellenére sosem volt elégedett a külsejével: rendszeresen járt plasztikai sebészhez, eredetileg barna haját pedig kiszőkítette.

2002-ben hozta nyilvánosságra, hogy Hepatitis C fertőzése van, amelyet valószínűleg korábbi férjétől, Tommy Lee-től kapott el. Válásuk után Kid Rock, majd Rick Solomon felesége lett. Most épp egy nála 18 évvel fitatalabb focistával jár. És még mindig remekül néz ki.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.