Sztárhírek

Megszületett Trokán Anna kisfia

A mama és a baba jól vannak, hamarosan haza is vihetik a kórházból a kicsit.

2017.06.26 14:17Ma.hu
Fotó: MTI

Vasárnap született meg Trokán Anna első gyereke.

A Blikk úgy tudja, a kisfiú és anyukája is jól vannak, hamarosan haza is vihetik a kórházból Trokán Péter és Papadimitriu Athina kisunokáját.

Trokán Anna néhány héttel ezelőtt azt is elárulta, hogy a lehető legaranyosabb módon közölte szüleivel a baba érkezését: karácsonykor édesanyjának egy borítékot tett a fa alá. "Mi van benne, kaparós sorsjegy?" - kérdezte a színésznő, mire Anna csak annyit mondott, "nem, a nyeremény". Kibontva ugy ultrahangos felvétel került elő a borítékból, amin az állt: "Szia, Jaja!", ami görögül azt jelenti, hogy nagymama.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.