Celebhírek

Bódi Sylvi autóbalesetet okozott

A modell túl dögös szerelésben vezette a vespáját a budapesti forgalomban. Koccantak mögötte a kocsik.

2017.06.20 12:01ma.hu
Fotó: Facebook

Bódi Sylvi a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy autóbalesetet okozott. Szabálytalanságot nem követett el, csak túl dögös szerelésben csapatta a budapesti forgalomban.

"A "bűnöm" pusztán annyi volt, hogy talán egy kicsit dögösebb ruhában vezettem a Vespámat, mint ahogyan azt itt a budapesti forgalomba megszokták volna. Személyi sérülés nem történt, két autó koccant össze, mivel a hátul lévő figyelme nem az előtte lévő autóra koncentrálódott amikor én átsuhantam a lassan guruló kocsisorok között" - írta a modell, hozzátéve, hogy nem először okozott balesetet.

"19 éves voltam amikor egy igazoltatásnál kiszálltam a kocsiból kiszedni a csomagtartóban lévő táskámból a papírokat, s három autó ment egymásba a lassan guruló kocsisorban. Akkor egy zöld miniruha volt a hunyó" - posztolta.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.