Kedvencek

Öt év után talált haza az elkóborolt cica

A Ringo nevű kandúr még 2012-ben csavargott el egy angliai családtól.

2017.06.12 08:51ma.hu
Fotó: Metro

Öt év után ment haza egy elveszett cica - írja a Metro.

Az angliai Bradninchben élő Daniels család kedvence, Ringo még 2013-ben tűnt el, és nagyon úgy tűnik, hogy az elmúlt öt évben kóbor macskaként élt.

Aztán a napokban Carolyn Danielst fehívták egy helyi macskamenhelyről, és közölték vele, hogy mehet az elveszett kandúrért. Egész nap nagyon izgatott volt, mint mondta, el sem merte hinni, hogy valóban az ő macskájuk került elő. Munka után azonnal a menhelyre sietett, és az első pillantásra tudta, hogy tényleg Ringo néz rá a ketrecéből.

Carolyn a lányainak nem is szólt korábban, csak hazaállított a megkerült kandúrral. "Amikor hazaértünk, úgy néztek ki, mintha fejbe vágták volna őket" - mesélte a nő. Láthatóan Ringo is örült a viszontlátásnak, és boldogan vette birtokba régi-új otthonát.

Bár nem túl gyakran, de azért előfordul, hogy macskák hosszú évek csavargása után térnek haza: tavaly például egy Caerphillyben élő családhoz tért vissza egy macska, aki hat évvel korábban veszett el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.