Hát ez!

Nyugodtan nyírta a füvet, miközben a háta mögött tornádó tombolt

A kerti munka az kerti munka. Szerencsére, senki sem sérült meg.

2017.06.05 18:17ma.hu
Fotó: Facebook

Viharos gyorsasággal terjed az internetes közösségi oldalakon egy fénykép, amelyen egy férfi a lehető legnagyobb lelki nyugalommal füvet nyír a kertjében - miközben a háttérben egy félelmetes tornádó tombol.

A fényképet pénteken készítette a kanadai Albertában élő Cecilia Wessels férjéről, Theunisról. A hatalmas forgószél alig kerülte el a házukat.

Wessels éppen szundikált, amikor a lánya felébresztette azzal, hogy egy tornádó tombol közelükben, de az apja nem akara bejönni a kertből.

"Megkérdeztem, nem akar-e bejönni, mire ő a lehető legnyugodtabban csak annyit válaszolt, hogy nem" - mondta Cecilia az NY Daily News-nak nyilatkozva.

Theunis szerint a tornádó jóval messzebb volt tőlük, mint ahogy a képen látszik, ráadásul éppen távolodott is tőlük. Szerencsére, senki sem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.