Sztárhírek

Ábel Anita elárulta, miért nem lett második gyereke

"Mindig minden jó úgy, ahogy van" - vélekedett a színésznő.

2017.05.31 08:37ma.hu
Fotó: TV2

Ábel Anita videóinterjút adott Garami Gábornak a Blikk TV-n futó Gurul a Garami című műsorában. A 42 éves színésznő egyebek mellett a családról, gyerekvállalásról is beszélt, és első ízben vallott arról, hogy miért nem született második gyereke.

"Sokan kérdezik tőlem, hogy miért nincs még egy gyerekünk. Én az életemet is úgy éltem, hogy mindig minden jó úgy, ahogy van. Mi semmit nem tettünk az ellen, hogy ne legyen második. Az élet ezt így akarta, és én nem vagyok semmiféle más beavatkozásnak, módszernek a híve. Azt gondolom, hogy nekünk a Luca van, minden szépségével, humorával, bájával, ő a mi lányunk, mi így vagyunk egy család; Shiva kutyánkkal együtt, aki egy golden retriever, még egy gyerek... Tehát mi így négyen vagyunk, és ez nekem jó" - mondta a A Nagy Duett döntőjében versengő celeb.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.