Sztárhírek

Vajna Timi a Miss Universe Hungary után a fánkozóján is súlyos milliókat bukott

A cég több mint hetvenmilliós veszteséggel zárta az évet.

2017.05.29 11:44ma.hu
Fotó: TV2

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk Vajna Tímea és férje, Andy Vajna nemrég megvált a Miss Universe Hungary jogaitól. Nem véletlenül, hiszen szépségversenyek szervezésével foglalkozó cégük tavaly 60 milliós veszteséggel zárta az évet.

A jelek szerint Timi nem túl szerencsés az üzletben: legalábbis erre utal, hogy tavaly, hatalmas médiafelhajtás közepette megnyílt fánkozókja is tetemes deficitet termelt. A HVG az Igazságügyi Minisztérium céginformációs adataira hivatkozva azt írja, hogy a Mr. Funk Vendéglátó Kft. tavaly 22 millió 89 ezer forint bevételt termelt. A cég adózás előtti eredménye mínusz 70,8 millió forint volt, működésének első éve után mindössze 45 ezer forint adót kell befizetniük a tulajdonosoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.