Munkaügyek

Felmondásra kényszerítették a nővért, mert túl szexi volt az egyenruhája

A fiatal thaiföldi nőnek azután kellett távoznia a kórházból, miután a Facebookon terjedni kezdtek a róla készült fotók.

2017.05.29 10:23ma.hu
Fotó: Facebook

"Túl szexi" egyenruhája miatt kellett felmondani egy thaiföldi magánkórház 26 éves ápolónőjének - számolt be a helyi sajtó.

Parichat "Pang" Chatsri azután került bajba, miután a róla készült fényképek felkerültek egy helyi Facebook-csoport oldalára.

Fotó: Facebook

A fotók miatt többen felháborodtak, mert a fiatal nő egyenruhája "túlságosan testhez simuló", a szoknyája pedig "túl rövid" volt. A kommentelők egy része szerint öltözékével szégyent hozott a szakmájára.

Patrichat a Bangkok Postnak nyilatkozva elmondta: négy évig dolgozott a kórházban, és mindig úgy öltözködött, ahogy a képeken látni lehet. Rendszeresen tett fel egyenruhás fotókat a Facebooké-oldalára, de eddig "soha nem volt probléma ebből".

Fotó: Facebook

Az Iszán régióban működő kórház vezetősége a képek miatt megrovásban részesítette a fiatal nővért. A nő ugyan megígérte, hogy kevésbé feltűnően öltözködik majd, de - mivel egyre többen írtak felháborodott üzeneteket a kórháznak - ez már nem volt elég. Egy idő után követelni kezdték tőle, hogy törölje a képeit a profiljából, ezért Parichat végül úgy döntött, hogy inkább felmond.

Mint mondta, átmenetileg az ápolónői szakmával is szakít; lehet, hogy modellként folytatja majd a karrierjét, a botrány kirobbanása után ugyanis két ügynökség is megkereste.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.