Sztárhírek

Liptai Claudia először mutatta meg a kisfiát

A műsorvezető minden idejét héthónapos kisfia gondozásának szenteli.

2017.05.25 08:40ma.hu

Liptai Claudia, aki a legfrissebb hírek szerint szülési szabadsága után nem tér vissza a TV2-höz, október végén adott életet második gyermekének. Azóta a kis Marcell gondozásával tölti szinte minden idejét, így természetesen a közösségi oldaláról sem maradhat le a kisfiú. A népszerű tévés azonban még sosem mutatta a meg babája arcát. Pedig osztott már meg kertben játszós vagy éppen tesós fotót is, de a kicsi arca sosem látszott.

A műsorvezető most elérkezettnek látta az időt, hogy a Story magazin címlapján debütáljön a családjával. Azt biztosan megállapíthatjuk, hogy a hét hónapos Marci nagyon aranyos és a képek alapján inkább az apukájára ütött.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.